بیماری سلیاک نظرات - AN OVERVIEW

بیماری سلیاک نظرات - An Overview

بیماری سلیاک نظرات - An Overview

Blog Article

زیبایی، لاغری و سلامت را با این نوشیدن ارزان قیمت تجربه کنید

همچنین برخی از کودکان دچار دل درد می‌شوند که گریه و ناراحتی آن‌ها را به دنبال دارد و تعیین دقیق محل دردناک برایشان دشوار است.

قرار گرفتن در معرض مکرر به تدریج به روده کوچک آسیب می رساند که می تواند منجر به مشکلاتی در جذب مواد معدنی و مواد مغذی از غذا شود.

گلوتن پروتئین موجود در گندم، چاودار و جو است. اگر شما بیماری سلیاک داشته باشید و گلوتن مصرف کنید، سیستم ایمنی بدن شما، در پاسخ به این ماده به بافت روده کوچک حمله کرده و به آن آسیب می رساند. هنگامی که این اتفاق می افتد، روده قادر به جذب مواد مغذی که بدن شما به آن ها نیاز دارد، نمی باشد.

همچنین وجود باکتری معده و روده و عفونت های گوارشی می‌تواند باعث پیشرفت این بیماری شود.

هرازگاهی، وقتی به کاسه توالت نگاه می‌کنید، مدفوع را می‌بینید که مانند یک قایق بادبانی اسباب‌بازی در وان حمام می‌چرخد.

اگر چه بیماری سلیاک در کودکان درمان قطعی ندارد، اما عدم مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن و کنترل این بیماری می تواند علائم بیماری را کاهش داده و از بروز عوارض جدی جلوگیری کند. لذا توصیه می شود به محض مشاهده علائم این بیماری در کودک به بهترین مختصص اطفال مراجعه نمایید.

علائم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا عبارتند از:

تشخیص بیماری سلیاک در کودکان با معاینه فیزیکی و بررسی سوابق پزشکی شروع می‌شود. همچنین پزشک برای تشخیص دقیق‌تر یک آزمایش خون نیز تجویز می‌کند.

اگر پزشک بیماری سلیاک را در کودک تشخیص داد، بایستی یک رژیم غذایی فاقد گلوتن بیماری سلیاک را چگونه درمان کنیم برای او در نظر بگیرید. با تغییر رژیم غذایی رشد او روند طبیعی خود را باز خواهد یافت و شاد تر و پر انرژی از قبل خواهد بود. اگر نسبت به عدم وزن گیری نوزاد یا کودک نوپایتان نگران هستید، علائم حساسیت به گلوتن را در او بررسی کنید و در صورت وجود آن، مساله را با پزشک درمیان بگذارید.

در صورتی که بیماری سلیاک در کودکان دیابتی به موقع تشخیص داده نشود سبب بروز مشکلات گوارشی، کاهش اشتها و از همه مهمتر اختلالات رشد خواهد شد.

پس از چند روز تا چند هفته بعد از رعایت رژیم غذایی جدید، علائم سلیاک در کودکان باید بهبود یابند. در کودکان، معمولا روده‌ها پس از سه تا شش ماه بهبود می‌یابند.

کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ

آخرین مطالب ۹ عادت صبحگاهی که نشانه نظم و سلامت است

Report this page